Thursday, September 20, 2012

Hargai Kebebasan Kita

"Freedom means that no one can stop you from doing what's the right or persuade you to do what's wrong"

Hormati bendera kita, hormati orang lain juga hormati diri sendiri. Think before you act.

Wednesday, June 15, 2011

~syukur~

wahai hati, bahagia itu untuk di cari bukan di impi sahaja.

berusaha membahagiakan diri sendiri baru lah dapat membahagiakan orang lain. sentiasa ceria bersyukur atas nikmat di beri.
bukan sedikit nikmat diterima sehari hari.
bernafas, jari menaip, mata melihat, mulut menelan makanan, minum, ada kaki tangan... ah...tak terkira nikmat ALLAH beri.

alhamdulilah!

bahkan ALLAH beri nikmat sungguh istimewa, aku bakal menjadi ibu. bukan semua wanita mendapat kebahagian sebegini.

alhamdulilah!

syukur sangat. aku akan jadi seorang ibu. sekarang baru mengetahui sendiri betapa 9 bulan ditempuh emak bukan mudah~~..
emak beranak 8 kali... huhu..

motivasi diri sendiri setiap hari baiki diri. dari tak baik kepada baik, dari baik kepada lebih baik. dari lebih baik kepada terbaik~

insyallah :> aminn

~entry ini di tulis kerana.. rasa down cause of someone sentences, it makes me wonder.. kenapa byk sangat nak complaint
ok ada apa2 lagi ke pesanan penaja???? tuding jari pada orang, diri sendiri macam mana?~

1 Minggu

september 2010 -----> june 2011. haha ini bukan seminggu. :P malu dgn diri sendiri.

LAIN KALI !!! jgn nak declare benda yang belum tentu buat. hehe.

kunun2 nya seminggu nak bagi reason.. smpai sendiri pun dah lupa apa reason. @_@


okla nak cover nak cover... ni hupdate sebab:

adik suruh hupdet blog..awal minggu ritu hehe adik:"update la blog ko tu..." aku: "hehe.. baiklah"

izah tanya..."wei ko bila nak hupdet blog...poyo aje.. ritu semangat kemain" :P

terpengaruh dgn makbed punya blog. (aku dah ketagih baca blog dia da.....)

Tuesday, September 21, 2010

Im blogging

knp nak mula blogging ni..?entahla..nnti aku bagi sebab² dlm tempoh seminggu ni..ehehe..sbnarnyer klu bukan ina yg memperkenalkan dunia blogging ni kpd aku..aku takkan teringin nak tulis di sini. thanks ina..blogging made me feel something.. ('',)/

 credit to cik imo - thanks imo too menghilangkan kepeningan aku hehe XD